Ramona heeft het erg moeilijk met Michael zijn vertrek

Ramona heeft het erg moeilijk met Michael zijn vertrek

Michael heeft inmiddels Utopia verlaten, maar voordat hij ging had Ramona het erg moeilijk. Ook andere bewoners pinkten een traantje weg bij deze heftige mededeling.

De emoties van Ramona liepen na Michael zijn mededeling hoog op. Ze werd getroost door Victoria en Cemal. Huilend zegt Ramona tegen de twee dat Michael een echte vriend was. Daar is Cemal het mee eens, jullie zijn net Geer en Goor grapt hij. Ook Gina troost Ramona en geeft samen met Victoria een knuffel. Ik heb wel van mensen afscheid genomen snikt Ramona, maar nooit van iemand die me zo dierbaar is. Het is heel gek, alsof iemand doodgaat terwijl dat helemaal niet zo is. Maar hij was echt op! Victoria probeert de positieve kant te benadrukken, en zegt dat Michael zoveel meer bereikt heeft dan anderen in de afgelopen jaren. Nu is het tijd om buiten verder te gaan voegt ze eraan toe. Bronno geeft Ramona ook nog een knuffel en zegt dat hij er voor haar zal zijn. Geneer je niet als er wat is. Ik ben ook stiekem een beetje homo hoor grapt hij. Gelukkig verschijnt er een lachje op het gezicht van de emotionele dame. En dan is het tijd voor het definitieve gesprek. Waar de lach al snel weer een traan wordt. Zal Ramona er overheen komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. buitenwereld at 12:23

    oh wat zijn ze een vrienden. die spreken elkaar nooit meer in de buitenwereld. dat kan ik wel zeggen. wie zijn er nog allemaal vrienden gebleven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *