Samenvatting van kroegen avond

Samenvatting van kroegen avond

Afgelopen avond vond er een kroegen avond plaats in Utopia. Het bruine café was geopend voor publiek om gezellig langs te komen voor een drankje. Extreem druk is het niet maar al met al wel gezellig te noemen. Bjorn heet iedereen van harte welkom op deze avond. Verder is er muziek, merchandise en uiteraard is Le Luifel ook open. Er wordt met name gekletst en niet fanatiek gedanst. Van een grote drukte is niet te spreken dus Gina draait alleen Le Luifel. Wel kreeg ze nog even commentaar over de friet. Deze zou te lang in de frituur hebben gelegen en te donker zijn. Volgens Gina ligt dat bij Bronno, hij heeft ze te lang voorgebakken. Enfin, de avond gaat gezellig door en Rowena brengt haar single “Gebed zonder eind” ook nog even ten gehoren. Het duurt niet lang voordat er een streamlock volgt. Terug beeld wordt Rowena aangemoedigd nogmaals te zingen, dat doet ze en er volgt weer een streamlock. Waren haar zangkwaliteiten zo slecht? Of mochten we het lied nog niet horen van de regie? Dominique maakt ondertussen foto’s van heel het gebeuren. En Cees en Bronno hebben weer onenigheid gehad met elkaar. zo zou Bronno veel alleen staan terwijl dat niet de afspraak was. Omstreeks 23:30 uur is het “feestje” afgelopen en kunnen de laatste snacks genuttigd worden in Le Luifel. Daarna is het tijd voor opruimen. Cees bekijkt de cijfers en komt tot een voorlopige conclusie dat er 1315.50 omzet is gedraaid. Hier moet uiteraard nog wel wat vanaf…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *