Ramona vindt Bas een goede leider voor Utopia

Ramona vindt Bas een goede leider voor Utopia

Een erg rustige dag gaat voorbij in Utopia, want ook vandaag is het daar zondag en dat is dus wel te merken. De bewoners doen lekker rustig aan. Enfin, we kunnen je weer met wat Utopia nieuws voorzien.

Bas en Ramona hadden het namelijk over het leiderschap in Utopia. Buiten in het zonnetje vond het gesprek plaats. Ik denk dat we wel sturing nodig hebben begint Bas. Ramona lijkt het ermee eens te zijn. Ze merkt dat Victoria en Rob deze taak op zich willen nemen. Maar ik vind dat iemand anders dit moet gaan doen voegt ze eraan toe. Ramona kijkt naar Bas en hij vraagt met verbazing ik? Ramona knikt en legt het verder uit. We moeten een andere kant op met Utopia. Laten we heel eerlijk wezen, dit wordt denk ik geen stad waar over tien jaar nog mensen wonen. Als we nog iets anders aan de buitenwereld willen laten zien, dan is dat nu. Nu zijn er openingen. Bas en Ramona for president! Bas lacht en oppert om een verkiezing te houden. Misschien wel antwoordt Ramona. Ik vind het te veilig om voor Victoria en Rob te gaan. Ik snap dat Ivan denkt dat zij het meeste weten maar ik wil niet de veilige weg want daar ben ik niet voor gekomen. Bas twijfelt of hij wel een goede leider zou kunnen zijn. Ik wil namelijk het tegenovergestelde van wat de groep wil gaat hij verder. Het leiderschap werd Ivan gegund omdat hij er hard voor werkte. En ik zie Rob en Vic echt niet zwoegen op de akker of een badkamer bouwen. En daarom werd het Ivan gegund, omdat hij daad bij het woord voegde. Ramona ziet het al helemaal voor zich een beetje verandering. Nu gaat die shit beginnen, hier houdt ik van!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Ann at 15:53

      Nee .geen bas.wil je heb gelijk ..maar met bas komt er niets van terecht..die heeft genoeg aan die do ..kan beter naar die dieren omkijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *