Bas gaat de badkamer afmaken

Bas gaat de badkamer afmaken

Een nieuwe dag is begonnen en de badkamer is nog altijd niet af. Wat logisch is want het vergt veel werk, en aangezien de bewoners niet continu werken zal het project ook nog wel even duren. Maar hoe moet het nu verder als Ivan Utopia verlaat? Wie maakt het project badkamer dan af?

Deze morgen besluit Bas wel een keer mee te werken aan de bouw van de badkamer. Hij loopt dan ook met Ivan mee en vraagt wat vandaag de bedoeling is. Vandaag gaan we het cement storten antwoordt Ivan enthousiast. Hebben we nog purschuim vraagt Bas, die gelijk aan de slag wil. Ivan vertelt dat dat nog wel in de schuur ligt. En dan begint Ivan over zijn vertrek. Kan ik dit project aan jou overlaten? Zou wel moeten he grapt Bas vervolgens. Nee het komt wel goed benadrukt hij. De twee geven elkaar een high five gevolgd door een knuffel. Als er iets verkeerd gaat kan ik altijd nog zeggen dat het aan de fundering ligt lacht Bas. Ivan lacht met hem mee. En benadrukt dat hij weet dat Bas geschikt is voor het project. Ik weet dat als jij ergens aan begint het ook gewoon gaat gebeuren. Je laat er geen gras over groeien en dat heb je echt nodig nu. Het moet op tijd af en gewerkt worden volgens de planning voegt hij eraan toe. Bas gaat gelijk zijn werkbroek aan doen om mee te helpen. Ivan gaat ondertussen even op zoeken hoe het beton makkelijk gestort kan worden. Al snel komt hij erachter dat het zo makkelijk nog niet is. Als dat maar goed gaat komen! Zal Bas het project “badkamer” succesvol af kunnen ronden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Chero at 13:13

    Laat Bas maar schuiven die heeft wel meer gebouwd in zijn huis en bij vrienden vertelde hij. Samen met Cemal gaat het wel lukken.

  2. anneke at 12:28

    Er zijn zoveel mensen in Utopia kunnen er niet meer gaan helpen ,willen ze volgende wek weer douchen en naar de wc moet er toch meer mensen aan het werk.
    Als Ivan wel weg gaat woensdag staat het werk heel snel stil want er kan met de rest niet samen gewerkt worden.
    Hoe moet het met de tuin van Ivan volgens mij gaan er weer heel snel tegels weer in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *