Gaan Kaylee en Dylan samen of los van elkaar slapen?

Gaan Kaylee en Dylan samen of los van elkaar slapen?

Dylan en Kaylee wonen nog maar net in Utopia 2 maar de juiste indruk is al gemaakt. De twee willen graag beiden hun eigen ding doen en ze hoeven niet per se samen in een ruimte te slapen. Daarom besluiten ze om los van elkaar te slapen en in een later stadium pas samen te komen, als het minder ongemakkelijk is voor de andere bewoners. Echter bieden Merel en Brandon beiden hun huisje aan, zodat de twee samen kunnen slapen. Kaylee geeft toe dat het wel fijn is om samen te kunnen terugtrekken naar een plek om even te knuffelen, maar ze vindt het stiekem wel te vroeg om dat nu al te doen. Ook vindt ze het wel een kans, omdat het nu aangeboden wordt. Wat zal het tweetal doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *