Merel gaat op onderzoek uit. Van wie is de gebruikte zwangerschapstest?

Jessie en Erik zijn in de silo als Merel komt binnenlopen. Katie zat net met haar hoofd in de prullenbak, heeft ze gewoon een zwangerschapstest in haar mond! roept ze. De mannelijke bewoners reageren geschrokken en begrijpen niet waar de test vandaan komt. Hè? Wie heeft die gedaan dan?” vraagt Jessie zich hardop af terwijl hij de test uit Merel haar handen pakt. Een streepje. Wat betekent dat? vraagt hij aan Merel. Ze laat hem weten dat dit betekent dat degene die de test heeft gedaan niet zwanger is. Maar, welke bewoonster heeft de zwangerschapstest gebruikt? Merel, Jessie en Erik vermoeden Shelley, maar het zou volgens hen ook best Mylène kunnen zijn. De bewoners kunnen het niet laten om te speculeren over welke bewoonster de test gebruikt heeft. Dit moet tot de bodem worden uitgezocht, concluderen ze. Welke vrouwelijke bewoonster heeft volgens jou de zwangerschapstest gedaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *