Hoe heeft Kaylee haar eerste nacht ervaren?

Hoe heeft Kaylee haar eerste nacht ervaren?

Kaylee heeft vannacht haar eerste nacht in de mini samenleving doorgebracht. Gisteravond heeft ze nog even gezellig met Merel staan kletsen en nadat ze nog even met Dylan in de silo heeft gezeten, loopt ze naar slaapplaats toe, waar Merel al in haar bed ligt. Vanochtend wordt Kaylee alweer vroeg door Dylan wakker gemaakt, nadat hij de dieren heeft gevoerd. Hij klopt hard op de deur van het huisje en even later staan Merel en Kaylee op. Kaylee loopt naar de silo toe waar ze een lekker kopje thee drinkt en zich verbaast over het feit dat de andere bewoners tot zo laat uitslapen. Even later trekken Merel en Kaylee zich terug in hun huisje om zich klaar te maken voor de dag. Hoe zal de dag er voor hen uit gaan zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *