Franny en Christel praten hun frustraties uit

Franny en Christel praten hun frustraties uit

Bij de nominaties heeft Franny op Christel gestemd. Sindsdien lijken de dames elkaar een beetje te ontwijken. Toch besluiten Christel en Franny met elkaar te gaan praten. Christel vertelt dat ze Franny graag wilde steunen bij het afscheid van Timothy, maar ze heeft het niet gedaan. Ik vond het heel lastig om me daar niet mee te bemoeien,zegt Christel. Ze legt uit dat Franny een speciaal plekje heeft gekregen in haar hart. Het heeft Christel daarom erg gekwetst dat Franny op haar heeft gestemd bij de laatste nominaties. Franny begrijpt de vrouwelijke bewoonster heel goed. Bij de stemmingen heb ik gewoon niet door hoe je iemand pijn kan doen, legt Franny uit. Daar moet ik echt over na gaan denken. Volgens Christel gaat het niet over de stem. Alles wat we samen hebben opgbouwd, veeg je in één klap weg,zegt Christel. Je twijfelt aan mijn oprechtheid. Dat was volgens Franny helemaal niet de bedoeling. Ze zegt dat ze volgende keer verhaal zal halen als ze zich aan iemand ergert. Uiteindelijk lijkt de spanning uit de lucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *