Heeft Merel het mysterie rondom de zwangerschapstest al opgelost?

Heeft Merel het mysterie rondom de zwangerschapstest al opgelost?

Vanochtend heeft Merel een gebruikte zwangerschapstest gevonden. De bewoners zijn razend benieuwd welke vrouwelijke bewoonster deze gebruikt heeft en speculeren erop los. Ik neem aan dat het Mylène niet was, maar je kan het wel vragen. Ze heeft mij in ieder geval niks verteld, laat Jens weten. Even later loopt Merel met de zwangerschapstest in haar handen naar de silo toe. Oké, Shell. Kan het zijn dat het jouw zwangerschapstest is? vraagt ze. Nee. Dat kan niet, antwoordt Shelley. Merel legt uit dat Franny en Christel in ieder geval niet zijn geweest. Weet je hoe lang die van mij al geleden is? November, voegt Shelley toe. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *