Adriaan, Erik en Brandon heffen het glas, ze hebben wat te vieren

Adriaan, Erik en Brandon heffen het glas, ze hebben wat te vieren

Nu nieuwe bewoner Kaylee in Utopia 2 woont hebben de bewoners nagedacht over de verdeling van de slaapplekken. Brandon gaf aan dat hij wel uit zijn huisje wilde om plaats te maken voor Kaylee en Dylan. Afgelopen avond heeft Brandon zijn spullen verhuisd naar de caravan, waar ook Adriaan en Erik slapen. De mannen zijn erg blij met hun nieuwe huisgenoot en Brandon is erg blij dat hij bij de mannen kan intrekken. Om het moment te vieren trekken de drie bewoners een flesje vegan wijn open. Hoe zal de eerste nacht van Brandon zijn op zijn nieuwe slaapplek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *