Jessie heeft een nieuw bouwplan, een hangplek

Jessie heeft een nieuw bouwplan, een hangplek

De boomhut wordt langzaam uit elkaar gehaald en van het gebruikte hout maken de bewoners een houten terras. Volgens Jessie is de enige plek waar de bewoners samen kunnen komen de silo. Hij heeft daarom bouwplannen om het terras tot een ultiem hangplek te maken. Als we hier een kachel neerzetten, zit je helemaal prima zegt Jessie afgelopen avond tegen Jens. Een gashaard hier in het midden voegt hij eraan toe. Daarnaast wil hij een dak over het terras en extra bankjes. Volgens Jessie kunnen er eventueel ook heaters in het dak en in het midden van het terras een plantenbak worden geplaatst. Dik vervolgt Jessie enthousiast. Ook Jens lijkt de plannen wel te zien zitten. Dat zijn hele dikke dingen ja zegt Jens. De twee vragen zich echter wel af of ze geld los kunnen krijgen van de bv. Zullen de twee mannen het plan aan de andere bewoners pitchen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *