Jens vertelt aan Franny hoe hij zijn relatie met Mylène ziet

Jens vertelt aan Franny hoe hij zijn relatie met Mylène ziet

Jens en Mylène hebben met elkaar gezoend en de twee zijn erg close met elkaar. Terwijl Jens afgelopen avond staat te scheppen, loopt Franny op hem af. Ze vraagt hoe het nu precies tussen de twee zit. Ik weet het niet zo goed zegt Jens. Het gaat gewoon allemaal best wel snel benadrukt hij. En vertelt dat hij Mylène erg chill vindt maar dat ze elkaar nog niet zo goed kennen. We voelen aantrekkingskracht gaat hij verder. Ik weet niet of daar iets uit gaat komen. Voor nu is het gewoon chill benadrukt hij. Jens legt daarna uit dat hij Mylène gewoon lekker haar ding laat doen. Het hekelt hem soms dat de andere bewoners zich zoveel met de twee bemoeien. Franny adviseert Jens om gewoon lekker zijn ding te blijven doen en zich weinig aan te trekken van de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *