Erik is door het dolle heen, hij wordt opa!

Erik is door het dolle heen, hij wordt opa!

Franny loopt naar de brievenbus, waar ze een stapel brieven vindt voor Erik. Ze gaat snel naar Erik, die de post aanneemt en in zijn kamer legt. Hij besluit eerst om zijn klusjes af te maken en daarna pas zijn post te openen. Wanneer hij zijn post leest, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Mooi man zegt Erik tevreden. Fijn! Vervolgens pakt hij zijn tweede stapel post uit. Daar vindt hij naast een lange brief ook een aantal foto’s. Ik word opa zegt hij dan opeens. Mooi jongens, kijk dan! Erik zijn dag kan niet meer stuk. Hij deelt direct het nieuws met zijn mede bewoners. Erik loopt naar buiten en schreeuwt het uit. Ik word nog een keer opa!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *