De bewoners uit Utopia 2 beleggen een centraal over waar iedereen gaat slapen

De bewoners uit Utopia 2 beleggen een centraal over waar iedereen gaat slapen

Vandaag is nieuwe bewoner Kaylee Utopia 2 binnengekomen. Ze wil vanavond natuurlijk niet buiten slapen en daarom hebben de bewoners een centraal belegd. Christel opent de vergadering en ze legt de situatie uit. Brandon heeft de oplossing zegt Christel. En legt uit dat Merel bij Franny in het huisje gaat slapen, waardoor er een plek vrijkomt in het bruine huisje. Zelf wil hij wel in de caravan gaan liggen, waardoor er in het huisje van Brandon ook twee plekken vrij zijn. De bewoners brainstormen verder. Wat voor iedereen fijn uitkomt en daar pas ik me op aan zegt Kaylee. Uiteindelijk wordt er beslist dat Kaylee in het huisje bij Merel gaat slapen, totdat ze naar het huisje van Franny kan verhuizen. Er moet namelijk nog een bed gebouwd worden.

Na de slaapplekken wil Christel het ook graag hebben over de fandag van Brandon. Ze heeft namelijk geen flauw idee wat er gaat gebeuren. Hebben we er zin in vraagt Brandon vrolijk en de groep begint te juichen. Brandon legt daarna uit dat het vooral een gezellige middag moet worden. Daarnaast zegt hij dat hij zelf nog iets spectaculairs in gedachten heeft. Daar kan ik nog niets over zeggen gaat hij verder. Tijdens de fandag zullen er volgens Brandon ook rondleidingen zijn en worden er dingen verkocht. Voor die dag komt er unieke merchandise zegt Brandon. Die is alleen dan te verkrijgen. En daarmee eindigt het centraal…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *