Gerrit geeft Shelley advies, wat te doen om uit de nominaties te blijven

Gerrit geeft Shelley advies, wat te doen om uit de nominaties te blijven

Bij de afgelopen nominatieronde is Shelley op de bank terechtgekomen. De vrouwelijke bewoonster lijkt zich nu zorgen te maken over de volgende nominatieronde. Ik denk dat ik grote kanshebber ben als ik zo doorga, zegt ze tegen Gerrit. De mannelijke bewoner adviseert Shelley om iets op te gaan pakken. Je moet laten zien dat je Utopia waardig bent, legt Gerrit uit. Shelley vertelt dat ze op dit moment alleen maar kan denken aan knippen. Ondanks dat Gerrit zeker weet dat Shelley veel meer dingen kan doen, snapt hij dat de vrouwelijke bewoonster hier geld mee kan verdienen. Hij adviseert Shelley dan ook om de kapsalon zo groot mogelijk te maken. Vraag mensen hoe je dat groter kan maken, want met drie klanten kom je er niet, zegt hij. Shelley legt uit dat ze van plan is om nog meer dingen rond haar kapsalon te organiseren. Ze denkt zelf aan challenges die te maken hebben met knippen. Zal Shelley binnenkort met een ijzersterk plan komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *