Dylan legt uit hoe hij de relatie in Utopia 2 voor zich ziet

Dylan legt uit hoe hij de relatie in Utopia 2 voor zich ziet

Vandaag is nieuwe bewoner Kaylee Utopia 2 binnengestapt. Ze is de vriendin van Dylan en hij kan zijn geluk niet op. Dylan is direct aan de slag gegaan met het creëren van een slaapplek voor Kaylee. Wat later komt hij Gerrit tegen. Ik ben zo blij gek zegt hij nog steeds breed glimlachend. Nu kan Utopia 2 echt beginnen voor mij benadrukt hij. En vertelt verder dat hij niet constant klef met zijn vriendin wil doen. Volgens Dylan gaan hij en Kaylee allebei gewoon hun eigen ding doen. Ik heb liever dat zij lekker met Shelley, Franny en Merel op pad gaat en ik met jou en Jessie aan het bouwen ben, dan dat ik elke dag met haar op bed blijf liggen gaat Dylan verder. Daar is Gerrit het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *