Jessie en Gerrit bespreken de relatie tussen Kaylee en Dylan

Jessie en Gerrit bespreken de relatie tussen Kaylee en Dylan

Vandaag is Kaylee binnengekomen als nieuwe bewoner. Kaylee is de vriendin van Dylan, maar Jessie en Gerrit lijken een beetje hun twijfels te hebben. Gevaarlijk deze situatie zegt Gerrit tegen  Jessie. Ik heb het idee dat het nog niet echt een relatie relatie is gaat Jessie op zijn beurt verder tegenover Gerrit in de Mongoolse tent. De twee bespreken de situatie met elkaar en lijken nog niet helemaal te weten wat zij hiermee aan moeten. Als je hier een discussie met elkaar krijgt, ben ik benieuwd hoe ze gaan reageren eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *