Nieuwe bewoner Kaylee krijgt een rondleiding, waar moet ze slapen?

Nieuwe bewoner Kaylee krijgt een rondleiding, waar moet ze slapen?

Nieuwe bewoner Kaylee krijgt een rondleiding over het Utopia 2 terrein van Erik en Christel. De drie bewoners lopen samen over het terrein en nemen even een kijkje in de douche. Erik legt haar uit hoe deze werkt en laat weten dat ze niet al te lang kan douchen omdat de boiler binnen tien minuten leeg is. De rondleiding eindigt in de silo, waar Jens haar de taakverdeling omtrent het eten uitlegt. Wel gezellig hoor, zo met zijn allen eten roept ze. Christel vraagt daarna aan Kaylee waar ze haar kist kunnen neerzetten maar daar zijn de bewoners nog niet helemaal over uit. Gerrit biedt Kaylee een tijdelijk plekje in de Mongoolse tent aan maar geeft aan liever niet voor een al te lange tijd met zijn drieën in de Mongoolse tent te slapen. Het maakt mij echt niet uit, ik ben niet zo moeilijk legt Kaylee aan het einde van het gesprek uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *