De groep is erg te spreken over nieuwe bewoner Kaylee

De groep is erg te spreken over nieuwe bewoner Kaylee

Kaylee heeft zich als nieuwe bewoner in Utopia 2 gemeld en is hartelijk verwelkomt door de rest van de groep. Als ze zichzelf heeft voorgesteld aan iedereen, kunnen de bewoners niet wachten om haar beter te leren kennen. Christel en Merel kunnen het niet laten om aan Kaylee te vertellen hoe knap ze is, waar de nieuweling hen vriendelijk voor bedankt. Ook Dylan lijkt heel blij te zijn met de binnenkomst van zijn vriendin.

Dylan en Gerrit lopen samen naar buiten als de kennismaking erop zit. Dylan lijkt duidelijk blij te zijn met de binnenkomst van zijn vriendin en ook Gerrit lijkt Kaylee leuk te vinden. Wat bijzonder. Ze is lekker vlot, dat heb je lekker voor elkaar. Bij mij komt mijn ex naar binnen zegt Gerrit lacherig tegen Dylan. Ik ben zo blij geeft Dylan eerlijk toe. Ook Merel voegt zich toe aan het gesprek en lijkt duidelijk blij te zijn met de komt van Kaylee. Dit is fantastisch man, echt kick. Wat een leuke chick is dat eindigt ze. Wat vind jij van de nieuwste bewoner?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *