De vriendin van Dylan meldt zich in Utopia 2 als nieuwe bewoner

De vriendin van Dylan meldt zich in Utopia 2 als nieuwe bewoner

De bewoners zijn rustig aan het bouwen, wanneer er een grote witte auto het terrein op komt rijden. De bewoners weten niet zo goed wat ze moeten verwachten maar besluiten toch naar de auto toe te lopen. De auto doet zijn achterbak open, waar een kist te zien is. Alle bewoners gaan vervolgens rondom de auto staan en zien dat er iemand op de achterbank zit. Ik vind het een beetje eng jongens zegt Mylène. Nieuwe bewoner Kaylee doet vervolgens haar deur open en loopt direct naar Dylan toe die zij een dikke kus geeft. De bewoners weten niet wat ze zien en snappen direct dat dit de vriendin van Dylan is. Oh my god zegt Merel enthousiast. De bewoners weten niet wat hen overkomt en besluiten naar de silo toe te gaan om het verhaal uit te leggen. Eindelijk zegt Kaylee terwijl ze haar vriend Dylan een knuffel geeft. De bewoners gaan in de silo zitten en horen Kaylee haar verhaal aan. Ik ben Kaylee, 22 jaar en ben hier met Dylan mee. Nu ben ik hier. Ik kom hier om te tatoeëren en een shop op te zetten. Ik vind het heel tof of mijn eigen leren jasjes te gaan pimpen. Ik ben creatief en doe aan vormgeving geeft ze aan. Kaylee benadrukt dat zij en Dylan apart komen en niet van plan zijn kleffie en beffie te zijn. We hebben allebei ons eigen ding benadrukt ze. De bewoners lijken erg enthousiast en verwelkomen haar met een luid applaus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *