Franny lijkt er geen problemen mee te hebben dat Merel haar plek op eist

Franny lijkt er geen problemen mee te hebben dat Merel haar plek op eist

Merel heeft aan Franny laten weten dat ze graag in het huisje bij Franny zou willen slapen. Franny heeft laten weten dat zij ook graag in het huisje wil blijven maar dat Merel wel welkom is om bij haar te komen slapen. Wat later zitten Shelley en Franny samen in het huisje en geeft Shelley aan dat Franny goed moet nadenken over wat zij wil. Jij wilde graag dat ik bij je kwam slapen maar nu eist Merel het op laat ze weten. Franny begrijpt wat Shelley bedoelt maar lijkt het niet erg te vinden om te compenseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *