Merel wil graag van slaapplek met Franny ruilen

Merel wil graag van slaapplek met Franny ruilen

Merel slaapt al een tijdje niet lekker en heeft aangegeven wat rust te willen in haar slaapplek. Nu Franny alleen slaapt in haar huisje, geeft Merel aan dat het misschien handig is dat zij en Franny ruilen van slaapplek. Merel zou graag alleen willen slapen terwijl Franny juist onder de mensen wil zijn. Toch geeft Franny aan nog niet uit het huisje te willen, ze heeft te veel herinneringen aan haar huisje en is er nog niet aan toe het huisje te verlaten. Merel snapt dit maar geeft wel aan dat er binnenkort waarschijnlijk nieuwe bewoners zullen komen en ze dan niet meer alleen in het huisje kan liggen. Wat zal er uiteindelijk besloten worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *