Een nieuwe dag in Utopia 2

Een nieuwe dag in Utopia 2

Langzaam ontwaken de bewoners. Ook Dave, die vannacht weer in de mini samenleving mocht slapen is inmiddels opgestaan. Hij loopt naar de silo toe om een kopje koffie te drinken, waar hij Christel tegenkomt. De vrouwelijke bewoonster vraagt aan Dave of hij lekker heeft geslapen. Kort maar krachtig, antwoordt hij dankbaar. Even later komt Christel gezellig bij hem zitten en drinken ze samen een kopje koffie. Kersverse bewoner Dylan en Brandon voegen zich ook bij hen in de silo en samen bespreken ze het afbreken van de boomhut.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *