De liefde wordt tegenover Christel verklaard

De liefde wordt tegenover Christel verklaard

Afgelopen avond is Dave naar Utopia 2 gekomen om een nachtje te komen slapen. Dave is dakloos en de bewoners bieden hem een onderdak om te komen slapen en eten. Dave kan het goed vinden met Christel en geeft aan graag even met haar apart te willen slapen. Wanneer de twee aankomen in de Mongoolse tent, lucht Dave zijn hart. De reden waarom ik hier nog een keer terug ben gekomen, ben jij begint Dave het gesprek. Ik ben wel eens een keer verliefd geweest, maar met jou voelt het anders voegt hij eraan toe. En geeft verder aan verliefd te zijn op Christel en dat dit de reden is waarom hij terug is gekomen in Utopia 2. Hij voegt eraan toe te willen wachten op Christel wanneer zij Utopia 2 uitkomt. Christel luistert zijn verhaal aan en geeft dan eerlijk toe dat zij deze gevoelens niet heeft richting Dave. Dave accepteert deze beslissing van Christel en vervolgen daarna hun gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *