Franny krijgt een muzikale verrassing

Franny krijgt een muzikale verrassing

Wanneer Shelley en Franny samen over het Utopia 2 terrein lopen, heeft Shelley een geheimzinnige vraag voor Franny. Shelley vertelt dat ze een verrassing heeft voor Franny. Ik wil vragen of je om half acht je danskleding aan wil doen. Franny lijkt het een leuk idee te vinden maar zou het fijn vinden als Shelley bij de verrassing zou zijn. Shelley laat weten dat alle vrouwen erbij kunnen zijn. Het wordt heel leuk verzekert ze. Het is omdat je niet zo lekker in je vel zit voegt ze eraan toe. Franny loopt daarna blij weg en heeft er zin in. Rond acht uur komt de danslerares binnen en stelt zich voor aan Franny, die gelijk een smile op haar gezicht krijgt. Franny en de andere dames krijgen zumba les. Wanneer de vrouwen beginnen met dansen sluiten ook Adriaan en Brandon aan bij de dansles. De andere mannen kijken toe hoe de dames losgaan. Iedereen lijkt duidelijk te genieten van de leuke avond samen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *