Jessie vult een kluis met geld die de bezoekers van de Utopia 2 markt mogen kraken

Jessie vult een kluis met geld die de bezoekers van de Utopia 2 markt mogen kraken

Wanneer Adriaan naar de brievenbus loopt, ziet hij een pakketje staan. Hij pakt het pakket, loopt vervolgens naar de silo toe en zet het pakket op tafel. Jessie ziet al snel dat Adriaan het pakket op tafel zet en pakt het pakket uit. Jessie ziet al dat er een glazen bak in het pakket zit, die is gekocht om te dienen als kluis. Jessie wil graag vierhonderd euro in de glazen bak doen, zodat de bezoekers van de naderende Utopia 2 markt een keer kunnen proberen de kluis met het geld te kraken. Zal een bezoeker de kluis kraken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *