Franny ziet het wel zitten om met Shelley samen te wonen

Franny ziet het wel zitten om met Shelley samen te wonen

Franny en Shelley zitten in het strandhuisje wanneer Shelley over de slaapplekken begint. Aan de ene kant wil ik niet mijn huisje uit maar aan de andere kant lig ik bij mensen die naast me lopen te krikken. En legt verder uit dat ze daar ook niet echt gelukkig van wordt. Merel heeft je gevraagd of ze bij je mag komen slapen maar het is aan jou wat je liever hebt benadrukt ze. Franny knikt en legt uit dat het haar op zich niet heel veel uitmaakt. Het allerliefst zou ik samen met jou in dit huisje wonen eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *