Is Jens jaloers op Hiske door haar naderende date?

Is Jens jaloers op Hiske door haar naderende date?

Een tijdje terug heeft Hiske een mail gehad van iemand die graag met haar op date wil. Hiske is op deze uitnodiging ingegaan maar nu komt de date wel heel dichtbij. Aanstaande vrijdag gaat het gebeuren en Hiske gaat het nu toch wel spannend vinden. Ze vraagt Jens om hier even over te praten. De twee besluiten op het bankje plaats te nemen aan de andere kant van de vijver, hier bespreken ze de komende date. Jens vindt het bijzonder dat er een meneer langskomt die mogelijk al Hiske haar behoeftes kan vervullen. Hiske lacht om deze woorden. Ik vind het top zegt hij enthousiast. Alsof je op alle onderdelen van het schaatsen goud wint met de Olympische spelen lacht Jens. Tot slot geeft hij aan zelfs een beetje jaloers te kunnen worden op het scenario van Hiske. Zal het een droomdate worden voor haar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *