Christel vraagt aan Mylène of ze een officieel koppel vormt met Jens

Christel vraagt aan Mylène of ze een officieel koppel vormt met Jens

Christel en Mylène staan op het Utopia 2 terrein wanneer Jens ter sprake komt. Jullie hebben het wel fijn samen hè vraagt Christel. Mylène knikt en legt uit dat hij degene is die haar even terugtrekt wanneer het nodig is. Hij helpt me wanneer ik verdrietig ben en andersom. Dat is heel fijn benadrukt ze. Christel vraagt zich vervolgens af of de twee nu een relatie hebben. We hebben er nog geen stempel op gedrukt antwoordt Mylène op haar beurt. Maar we zijn wel verliefd benadrukt ze. Ik wil wel gewoon mijn eigen ding blijven doen gaat Mylène even later verder. En legt uit dat ze af en toe wel wat samen kunnen doen, maar niet constant. Maar we zien wel eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *