Worden Franny en Merel huisgenoten?

Worden Franny en Merel huisgenoten?

Franny zit in de kappersstoel bij Shelley wanneer Merel aan komt lopen. Fran, ik heb een vraagje begint Merel. Jij slaapt nu alleen in je huisje, maar er komen natuurlijk twee nieuwe bewoners bij. Ik vroeg me daarom af, wat zou je ervan vinden als ik bij jou kom slapen? Franny laat weten dat ze de komende nachten liever alleen wil liggen maar ze er later wel bij mag komen. Ik denk wel dat het verstandig is om een tweepersoonsbed te houden voegt ze eraan toe. Merel begrijpt het, maar stelt voor dat ze Erik gaat vragen om een bed voor haar te maken. Dan moeten we even kijken hoe we dat gaan doen eindigt ze. Worden de twee huisgenoten van elkaar? Franny lijkt niet zo heel enthousiast…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *