Worden Merel en Mylène een zakelijk team?

Worden Merel en Mylène een zakelijk team?

Mylène staat op de werkplaats wanneer Merel aan komt lopen. Hé, ik heb even een vraag aan jou begint Merel het gesprek. Je gaf aan dat je nog geen eigen ding hebt in Utopia en dat wel graag zou willen voegt ze eraan toe. En legt verder uit dat Mylène heel gestructureerd te werk ging toen ze haar hielp met haar WRTW kledinglijn. Dus ik zou je willen vragen of je het leuk zou vinden om een aantal taken op je te nemen, zoals de e-mails en orders. Mylène knikt. Ja, natuurlijk. Leuk benadrukt ze. Gaan de twee dames een goed team vormen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *