Hoe zal de naderende date van Hiske verlopen?

Hoe zal de naderende date van Hiske verlopen?

Jessie en Merel staan op het Utopia 2 terrein wanneer Johan, de date van Hiske, ter sprake komt. Ik zag dat hij had gemaild en ons vroeg of hij ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds moet komen vertelt Merel. Hij komt vrijdag. Wat gaan we dan regelen? gaat ze verder. Jessie knikt en legt uit dat hij zat te denken aan de avond. Kunnen we geen romantisch diner in de iglo regelen? Met kaarsjes rondom de iglo voegt hij eraan toe.  Merel vindt het een leuk idee, maar stelt voor om het niet al te gek te maken. Ik ben zo benieuwd eindigt ze. Hoe zal de date verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *