Jens vraagt Mylène waarom ze weinig met haar vrouwelijke mede bewoners omgaat

Jens vraagt Mylène waarom ze weinig met haar vrouwelijke mede bewoners omgaat

Mylène en Jens liggen in de bed wanneer de vrouwelijke bewoners ter sprake komen. Wat is er mis met de meiden? vraagt Jens. Gewoon zegt Mylène. Ze liggen me niet voegt ze eraan toe. Jens is even stil. En His en Chris dan? Mylène haalt haar schouders op. Ze zijn lief, maar gewoon niet mijn mensen benadrukt ze. Jens knikt, maar laat weten dat er niet zoveel op het terrein rondlopen. Dus misschien is het goed om te kijken naar wat er wel in zit. Mylène begrijpt hem maar zegt dat ze niets heeft met Merel en Shelley. Met Franny wel maar ik hoef daar niet bij te zitten als ze met zijn drieën zitten. Ik heb er geen behoefte aan. Jens knikt en vertelt dat ze moet doen waar ze zelf zin in heeft. Laat je niet gek maken door die trutten eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *