Jessie spreekt Mylène aan, het wordt tijd dat ze aan haar projecten begint

Jessie spreekt Mylène aan, het wordt tijd dat ze aan haar projecten begint

Mylène loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Hé, hoe gaat het met je? vraagt hij. Wel lekker antwoordt Mylène. Jessie knikt. Hoe lang geleden ben je ook alweer binnen gekomen? gaat Jessie verder. Mylène denkt even na en laat weten dat dit ongeveer drie weken geleden moet zijn geweest. Wordt het dan niet de hoogste tijd om aan eigen projecten te beginnen? vraagt Jessie door. Mylène knikt. Ik wilde in eerste instantie iets met kinderen gaan doen op de markt, maar het is lastig. En voegt toe dat ze een e-mail heeft gestuurd voor het opzetten van een make-uplijn maar nog geen antwoord heeft gehad. Jens en ik willen ook een kinderboek maken die we kunnen verkopen vervolgt ze. Jessie knikt en stelt voor om er direct mee te gaan beginnen. Ik zou vol gas gaan geven benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zal Mylène iets met zijn advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *