Franny wordt in de watten gelegd door Shelley en Merel

Franny wordt in de watten gelegd door Shelley en Merel

Shelley zit in de silo wanneer Merel binnen komt lopen. Shel, ik heb een leuk idee begint Merel. En legt uit dat Franny erbij loopt alsof er iemand is overleden en het haar een goed plan leek om haar even op te peppen. Dan kan jij bijvoorbeeld haar haren verven en dan zoek ik een leuk panterjurkje uit voegt ze eraan toe.  Shelley knikt. Ja, leuk antwoordt ze. Wat later loopt Merel naar Franny toe. Ik heb iets leuks zegt ze tegen haar. We gaan je even opvrolijken vervolgt ze. Ik heb een panterjurkje voor je en Shel gaat zo meteen je haar doen. Dan voel je je vast een stuk beter. Hierop begint Franny te huilen. Ah, dank jullie wel. Leuk voegt ze eraan toe. Merel geeft haar een knuffel en samen lopen ze richting het huisje om Franny de jurk te laten passen. Zal het lukken om Franny op te vrolijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *