De bewoners uit Utopia 2 houden een brainstorm over de markt

De bewoners uit Utopia 2 houden een brainstorm over de markt

Alle bewoners zijn bij elkaar gekomen in de silo om te gaan brainstormen. Alleen Franny en Shelley zitten nog in hun huisje om zichzelf klaar te maken voor de dag. Welkom allemaal begint Jessie. Maandelijks hebben we een markt in Utopia en ik denk dat het belangrijk is om na te denken over leuke ideeën om wat meer bezoekers aan te trekken. Merel knikt en legt verder uit dat ze graag met Merels milkshakes wil beginnen. Hier heb ik echter wel een blender voor nodig. Erik voegt eraan toe dat hij van plan is om frikadellen en kroketten te gaan verkopen. Hiske legt daarna uit dat ze een fotoboot wil maken, zodat koppeltjes samen op de foto kunnen. Jessie laat weten dat hij zat te denken aan een kluis van plexiglas met een cijferslot erop. Mijn idee was om een stunt uit te halen op de markt. Er staat een box met 400 euro en dan kunnen mensen met hun entreebewijs een vier of vijf cijferige code proberen te kraken. Gerrit begint te lachen. Ik vind het wel leuk. Gaat de Utopia 2 markt een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *