Dylan, Gerrit en Jessie zijn druk bezig met het afbreken van de boomhut

Dylan, Gerrit en Jessie zijn druk bezig met het afbreken van de boomhut

Jessie, Dylan en Gerrit zijn druk bezig om de boomhut uit elkaar te schroeven. Dat is eens anders om met Gerrit samen te werken, grinnikt Jessie. Dylan knikt. Net wat meer lol maken. Terwijl Jessie de balken vasthoudt, boort Gerrit de schroeven eruit. Dylan controleert de situatie vanaf beneden. Ja, top, zegt de nieuwkomer. Die is los. Waar zullen de bewoners het hout voor gaan gebruiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *