Hoe heeft Franny haar eerste nacht alleen beleefd?

Hoe heeft Franny haar eerste nacht alleen beleefd?

Christel, Hiske en Merel zijn druk aan het sporten in de silo wanneer Franny binnen komt lopen. Hé, hoe heb je geslapen?,  vraagt een van de vrouwelijke bewoonsters. Eh, niet, antwoordt Franny. Maar het geeft niet. Merel knikt. Je bent gewoon even in rouw. De vrouwelijke bewoonster is het met haar eens. Ja, zo voelt het wel inderdaad, zegt Franny. Hoe zal het Franny de rest van de dag vergaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *