Merel voelt zich niet begrepen, ze wil een eigen slaapplek

Merel voelt zich niet begrepen, ze wil een eigen slaapplek

Wanneer de vergadering afgelopen avond afgerond is lijkt Merel niet helemaal tevreden te zijn. Zij heeft in de vergadering aangegeven dat ze heel graag een andere oplossing wil voor haar slaapplek maar ze voelt zich hier niet in begrepen. Terwijl Jessie en Merel de silo uitlopen vraagt hij of hij haar kan helpen met verhuizen. Merel slaapt op dit moment met Brandon in een huisje, maar heeft al eerder aangegeven dat ze liever met een vrouw slaapt dan met een man. Jessie heeft dan ook voorgesteld dat ze voorlopig bij Franny slaapt maar Merel weet helemaal niet of Franny hierop zit te wachten. Daarnaast wordt ze helemaal gek van het gemekker van de geiten. Merel is klaar met dat ze van slaapplek naar slaapplek blijft hoppen. Zal er spoedig een oplossing komen voor haar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *