De bewoners uit Utopia 2 vergaderen over de bouw

De bewoners uit Utopia 2 vergaderen over de bouw

De bewoners hebben afgelopen avond besloten om over de bouwplannen te vergaderen. Er zijn heel veel mensen bezig met dingen bouwen begint Jessie. Maar wat ik me afvroeg is wat we precies willen bouwen? En legt uit dat ze wel moeten gaan nadenken over hoe ze geld kunnen gaan verdienen. We moeten kijken wie bezig is met welk project en hoe we het kunnen bekostigen benadrukt hij. Erik legt uit dat er ongeveer 3000 euro nodig is voor het bouwen van sanitair. Brandon voegt eraan toe dat het bouwen van huisjes voortaan ook meer geld kost. Dit omdat ze aan meer eisen moeten voldoen van de gemeente. Merel laat weten dat ze graag wil kijken voor een eigen huisje omdat ze vindt dat daar tijd voor is. Ik doe keihard mijn best om hier geld te verdienen, maar ik sta er toch alleen voor met mijn WRTW lijn. Dit ligt dus ook aan de groep. En daarmee zit de vergadering erop. Zullen de bewoners eruit komen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *