Zullen Jessie en Dylan de boomhut uit elkaar gaan halen?

Zullen Jessie en Dylan de boomhut uit elkaar gaan halen?

Dylan loopt over het terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Ik vind verrassingsprojecten altijd zo leuk, zegt de mannelijke bewoner grinnikend. Laten we vanavond de hele boomhut uit elkaar jassen. Dan worden mensen worden wakker en is de boomhut gewoon helemaal weg. De nieuwe bewoner begint te lachen. Dat is wel ziek, man. Dan moeten we wel zachtjes doen en niet alle balken naar beneden gooien. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *