Christel en Brandon praten hun ruzie uit

Christel en Brandon praten hun ruzie uit

Christel loopt over het terrein wanneer Brandon naar haar toe komt lopen. Zullen we even in je huisje gaan zitten, stelt de mannelijke bewoner voor. De vrouwelijke bewoonster knikt en samen wandelen ze richting de ruimte. Tussen jou en mij gaat het niet zo chill, begint de mannelijke bewoner wanneer ze eenmaal zitten. Ik wil proberen om te doen wat we in de workshop hebben geleerd. Ik geef je 5 minuten waarin je alles mag zeggen wat je wilt, waarna ik geen feedback zal geven. De mannelijke bewoner legt uit dat bij hem de fout lag dat het was geëscaleerd na de markt. Christel knikt en vertelt dat ze zich echt genaaid voelt. Ik heb veel dingen achter mijn rug om gehoord wat bij jou vandaan kwam. Bijvoorbeeld dat ik Erik gebruik voor het atelier, dat ik de brief van Franny heb rond verspreid.. Dat heeft me erg teleurgesteld. Brandon knikt en vraagt uiteindelijk toch of hij een reactie mag geven. Ik heb destijds tegen je gezegd dat je ervoor moet oppassen dat het niet gaat lijken alsof je Erik gebruikt. De mannelijke bewoner voegt toe dat hij niemand heeft aangespoord om op haar  te stemmen. Mijn excuses dat het zo is gegaan. Christel knikt en legt uit dat het tijd kost om elkaar weer te gaan vertrouwen. Brandon knikt. Ik vertrouw je. Ik wil daar wel de eerste stap in maken. De vrouwelijke  bewoonster knikt en geeft hem een knuffel. Dat is fijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *