Adriaan heeft een verassing voor Dylan

Adriaan heeft een verassing voor Dylan

Dylan loopt over het terrein wanneer Adriaan langs komt lopen. Hé, kom je even mee?, vraagt de mannelijke bewoner. Ik heb de bakkerij en dat vind ik hartstikke leuk hoor, maar ik denk dat we de caravan toch maar om moeten gaan bouwen tot een tattoo ruimte. De nieuwkomer kan het niet geloven. Serieus? Echt? Adriaan knikt en voegt toe dat hij door het trainen voor de Alpe d’Huez weinig tijd overhoudt om te bakken. Deze ruimte kan jij beter gaan gebruiken. Dylan geeft hem direct een dikke knuffel. Wauw, dat zou ik echt heel vet vinden. Hiermee maak je me de gelukkigste man ter wereld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *