Brandon is de boodschapper van het nieuws dat de boomhut afgebroken gaat worden

Brandon is de boodschapper van het nieuws dat de boomhut afgebroken gaat worden

Jens en Mylène zitten in hun huisje wanneer Brandon binnen komt lopen. The treehouse is going down, zegt de mannelijke bewoner. De mond van de vrouwelijke bewoonster valt open. Wat? Waarom? Brandon legt uit dat het te duur wordt om de ruimte veilig te maken. We moeten voortaan aan veel meer eisen voldoen van de gemeente om huisjes te kunnen bouwen en daar zit ook een prijskaartje aan. Jens knikt en legt uit dat er wel 10.000 euro nodig is voor een huisje. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *