Mylène is boos op Merel door haar column

Mylène is boos op Merel door haar column

Mylène ligt op bed de column van Merel te lezen wanneer Jens binnen komt lopen. Ik vind het gewoon een k*tstreek begint ze. Jens knikt maar legt uit dat het alleen ergens in een roddelblad komt te staan. Het gaat niet om de column gaat Mylène verder. Het gaat erom dat ze alles in het artikel zet in plaats van de steekjes hier uitdeelt. Volgens haar heeft Merel er een heel naar randje in gestopt. Ze zegt dat ik dolgraag haar personal assistent wil worden maar zo is het helemaal niet gegaan benadrukt ze. Jens lacht. Laat haar maar even, anders ligt ze straks huilend in haar bed. En legt verder uit dat Merel altijd zegt dat het een roddelcolumn is en de tekst dus kwetsend mag zijn. Mylène knikt maar vindt dat dit te ver gaat. Dit zal ik nooit tegenover mijn bewoners doen. Dit is geen respect hebben. Ik word er misselijk van eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *