Merel is geïrriteerd, ze wil een plek voor zichzelf maar er is geen geld voor

Merel is geïrriteerd, ze wil een plek voor zichzelf maar er is geen geld voor

Ik moet sowieso een plek voor mezelf hebben anders word ik helemaal gek begint Merel het gesprek met Jessie als de twee op het Utopia 2 terrein staan. Hoe we dat gaan oplossen, weet ik niet. Maar we hebben in ieder geval een bouwvergunning gegeven voegt ze eraan toe. Jessie knikt maar legt uit dat ze er op dit moment geen geld voor hebben. Merel antwoordt dat ze dat dan wel op een andere manier regelt.

Uiteindelijk komt Merel Christel en Erik tegen. Het maakt me niets uit wat het is, maar ik moet weg uit dat huisje zegt Merel. Ik zit met een jongen en daar voel ik me niet fijn bij benadrukt ze. En legt uit dat ze geen oog meer dicht doet ’s nachts. Ik word er helemaal krankjorum van. Erik is het met haar eens en legt uit dat er nog plekken zijn waar ze huisjes zouden kunnen bouwen. Jessie bepaalt niet wat er gebeurt. Christel knikt. Jij verdient ook een plek verzekert ze. Het kost ongeveer 1000 euro zegt Merel wat later. Maar Jessie was het er niet mee eens. Volgens Merel kan je niet met Jessie over gevoel praten en heeft hij makkelijk praten met zijn boot. Erik knikt en voegt eraan toe dat Jessie heeft aangegeven dat ze 21.000 euro in de min staan. Merel knikt. Ik krijg straks nog ruzie met hem eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *