Jessie lijkt het niet fijn te vinden dat Christel niet is weggestuurd

Jessie lijkt het niet fijn te vinden dat Christel niet is weggestuurd

Jessie en Dylan zitten in de silo wanneer mede bewoner Christel ter sprake komt. Ik hoor bijvoorbeeld dat ze een warm persoon is en ze zich verder moet ontwikkelen met kunst en fotografie begint Jessie. En dan denk ik, ja natuurlijk. Maar wat doet ze dan? voegt hij eraan toe. Dylan knikt, maar legt uit dat Christel pas haar gang kan gaan in het geval haar atelier af is. Ik wil ook in een fijne ruimte zitten als ik teken gaat hij verder. Dylan is ervan overtuigd dat ze vast haar kunst kan laten zien als het klaar is. Nou, ik vind het de grootste lariekoek die er is antwoordt Jessie. Kun jij je vinden in de mening van Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *