Chris na vertrek populairste bewoner

Chris na vertrek populairste bewoner

Ook al is Chris weg, deze week komt hij nog voor in de uitslag van de favoritiete bewoner van deze week. Hij staat wederom op nummer 1 maar dan de nummer twee.. Die is heel onverwacht, daar staat Tineke. Ze is flink gestegen ten opzichte van vorige week. Toen stond zij nog op positie acht. Op de derde plek vinden we Ivan terug. De complete uitslag hebben we hieronder voor je neer gezet.

Volledige uitslag:

 1. Chris 39.63%
 2. Tineke 12.09%
 3. Ivan 10.5%
 4. Laura 6.79%
 5. Giorgio 5.86%
 6. Nicole 5.39%
 7. Gabriëlle 5.08%
 8. Wilco 4.39%
 9. Mark 2.36%
 10. Naomi 1.92%
 11. Colinda 1.49%
 12. Joey 1.46%
 13. Laura B 1.27%
 14. Bjorn 1.08%
 15. Gaby 0.59%
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. ah at 12:23

  Hoe hij zich soms gedroeg is geen voorbeeld. Hij kon in mijn opzicht zich niet aanpassen aan de groep. Het is een kwestie van geven en nemen, je bent niet er niet alleen. Dat heb je ook bij Patrick gezien. Desondanks het beste voor Chris.

  • David Brigham at 14:07

   Jawel! – na het betreurde vertrek van Chris is er op sommige sociale media een campagne gevoerd om op Tineke te stemmen, gewoon om de andere bewoners een hak te zetten, nadat die bewoners Chris en Tineke de laatste maand zo gepest hebben. Leuk.
   Ik hoop dat iedereen die naar de markt gaat, een foto van Chris om z’n nek hangt. 😉

   • Therese at 17:32

    Een foto van Chris om de nek hangen aan me nooit niet ontspoorde gek , en dan Tineke op 2 wie voor deze stemming verantwoordelijk is maar SORRY volgens mij sporen die mensen ook niet.
    Dan die hele lijst hoe idioot zeg wie stemt er eigenlijk kunnen wij dat niet via deze site?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *