Het was gisterenavond erg gezellig met paasvuur

Het was gisterenavond erg gezellig met paasvuur

Gisterenavond werd eerste paasdag nog gezellig afgesloten met een groots kampvuur, of paasvuur net hoe je het noemen wilt. De bewoners stonden gezellig met elkaar te praten. Er werd dan ook van alles besproken. Gio vertelt dat hij morgen (vandaag dus) bezoek krijgt van familie. De bewoners genoten van ongeveer 23:00 van het paasvuur en daarna gingen de meeste richting hun bed. Bjorn en Laura bleven nog achter, ze hadden een goed gesprek met elkaar. Zo werd Utopia besproken en al snel kwam de nominaties aan bod. Laura geeft aan er weinig zin in te hebben en Bjorn verwacht dat Tineke wel op de schopstoel komt. Wel vind Laura de nominaties het mooiste moment, iedereen is dan vaak eerlijk. De twee kletsten nog even door en hadden na al die gespreksstof honger. Dus de twee gingen nog even de keuken in om wat in elkaar te flansen. Zo werden er eieren gebakken en uiteindelijk wordt er van genoten. Rond 00:30 besloten de twee het bed maar in te duiken… Vanmorgen waren Wilco en Ivan alweer vroeg wakker om de koeien te verzorgen. Maar ook Mark hij richt zich hoe kan het ook anders op de bouw van Le Luifel 2.0. Ook andere bewoners zijn verbazingwekkend op tijd uit de veren. Zo rond 9:00 uur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *