Het vertrek van Chris

Het vertrek van Chris

Gisteren liet Chris al weten dat hij Utopia vandaag zou verlaten. Inmiddels is hij al even weg, en door alle paasdrukte kunnen we er nu pas bericht van doen. Voordat de tuinman definitief de poort uit liep deed hij nog een overdracht met betrekking tot de plantjes en de akker. Chris geeft Ivan nog even een spoed cursus tuinieren. Maar al snel wordt het Ivan teveel, misschien is het handig als Nicole ook even meeloopt. Die is toch even wat meer van de natuur dan ik. Die kan ook wat meer onthouden. Nicole sluit zich dan ook maar aan en na een rondleiding langs de akker wordt al snel duidelijk dat je er verstand van moet hebben. En vertelt wat er allemaal gebeuren moet. Chris waardeert het dat Ivan heeft aangeboden om de tuin te onderhouden. De tuinman heeft er alle vertrouwen in dat Ivan en Nicole zijn paradijsje met liefde zullen behandelen. Hij is erg benieuwd hoe het tweetal het eraf zal brengen.

En dan is het tijd om afscheid te nemen, iedereen krijgt het favoriete drankje van Chris voorgeschoteld, bier. Er wordt vervolgens geproost, als het drankje genuttigd is dan is het tijd om richting de poort te lopen. Chris had gisteren het grootste gedeelde al ingepakt dus dat scheelt weer wat tijd. Traditiegetrouw wordt er nog een groepsfoto gemaakt. Als er voor de laatste keer geknuffeld is loopt Chris met Ivan, Bjorn, Mark en Nicole richting de poort. Daarna stapt Chris definitief de poort uit en eindigt zijn Utopia avontuur met een na trap van Nicole.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:17

    Nicole zei ik wil wel zeker weten dat hij door de poort gaat.
    Vindt het heel jammer want van de tuin blijft niets over.
    Ik hoop wel dat de volgende goede ideeen heeft en wat diploma’s dat hij of zij iets kunnen doen daar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *